keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Opastekilvet - kymmenessä tunnissa valmista

Tämän mökkiprojektin viimeisillä metreillä koin ehkä huikeimman asiakaspalvelusuorituksen. Mitä moninaisimpia itsekehuja on tullut kuultua projektin aikana. Monet itsekehut, kuinka "asiakas on meille tärkeä" ja "ajattelemme asiakkaan etua", ovat pelkkää sanahelinää elleivät ne sanat realisoidu käytännössä. Hyvällä markkinoinnilla voidaan paskasta saada timanttia, mutta yrityksen käytännön toimien kontatessa ei hyväkään markkinointi pelasta. Saatikka itsekehu.

Minulla oli tarve saada opastekylttejä 3 kpl. Kyltit on hyvä olla keskeisissä mökkitienhaaroissa siksikin, että pelastusviranomaiset osaavat paremmin perille. Tai vieraat. Tai tavarantoimittajat.

Mietin että mistä lähtisin purkamaan vyyhteä. Sain suosituksen paikallisesta toimijasta. Halusin myös päästä helpolla - halusin saada opastekyltit valmiina siten, että tyrkkään ne vain maahan kiinni (melko tyypillistä minua). 

Aamulla laitoin kyselyä, siihen vastattiin tunnissa. Jätin tilauksen ja samana iltana napsahti viesti puhelimeen että opastekilvet ovat valmiina ja toimitettuna sovittuun paikkaan. Kaikki tämä kymmenessä tunnissa. 

Kiitos. Kiitos PL Kilpi Lehtonen Oy.


Valmiit opastekyltit tuli perille 10 tunnissa

Logistisena haasteenahan oli tuleva juhannus ja opastekilpien noutaminen. Kilvet eivät varmasti mahtuisi autooni, kun auto muutenkin täynnä kaikenlaista tavaraa lomailua varten. 

Puhelimessa ojentui yrittäjältä auttava käsi ja tarjouduttiin tuomaan kyltit jopa mökkitontille saakka. En raaskinut ihan siihen suostua, mutta sovittiin tietty nouto-/jättöpaikka (muutaman kilometrin päähän mökistä) josta käyn kilvet poimimassa kyytiin kun mökille menen. Kätevää. Helppoa. Oma-aloitteista. 

Vielä lyhyen kirjoituksen lopuksi mainittakoon, TÄMÄ EI OLLUT KAUPALLINEN YHTEISTYÖ. Ei. Tämän blogin sisällöt ei yleensäkään sada minun laariin. En osaa lähteä suosittelemaan yrittäjiä muille rakennuttajille ilman 100 % aitoa omakohtaista kokemusta. Halusin taas kerran suositella tällaista paikallista toimijaa. Paikallista yrittäjää. = = = = =