sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Piha- ja maisemasuunnittelu

Katsotaan jo hiukan vahvalla etunojalla kesään 2019.

Etsimme Hanhiniemeen piha- ja maisemasuunnittelua

Voit olla opiskelija, vastavalmistunut, kokenut kehäkettu, työskentelet jollekin medialle (tv, lehti) - aivan sama - ratkaisuhaluinen asenne ratkaisee. 

Mielellämme antaisimme kohteen suunnitteluun intohimoiselle nuorelle joka aivonystyrät ja sormet syyhyten palaa halusta näyttää maailmalle omat taitonsa ja ideansa. 

Odotamme ennen kaikkea sinulta kykyä kunnioittaa luontoa sekä luovia meidän omien ajatuksien ja omien visioidesi välimaastossa. Kuuntelet ja kokoat toiveitamme sekä kerrot rohkeasti omat näkemyksesi. Hallitset kokonaisuuden.

Rakennat kustannustehokkaan toteutussuunnitelman sekä budjetin. Vahvat näkemyksesi pystyt visualisoimaan meille ja tunnet erilaisten suunnitteluratkaisujen vaikutukset budjettiin - osaat tarjota vaihtoehtoja.

Vaikka kyseessä ei ole muutoskohde saa tontilta erinomaiset "ennen-ja-jälkeen" kuvat. 

Tarjoamme kohteemme blogin ja instagramin markkinointikäyttöön. Kehumme varauksetta onnistuneita suorituksia ja jaamme hyviksi osoittautuneiden yhteistyökumppaneidemme yhteystietoja/tekemisiä. Monella rakennuttajalla on haasteena kontaktiverkoston puuttuminen ja siksi word-of-mouth on tärkeää.

Mikäli olet median edustaja ja kiinnostuit Hanhiniemen suunnittelusta, ehdota miten voisimme edetä.

Tutustu blogiimme, nuuhki ilmapiiriä, innostu kohteesta ja kerro mitä Hanhiniemi kohteena sinulle voisi olla.












Tarkempia lisätietoja:


= = = = =