lauantai 28. marraskuuta 2015

Mökki hahmottuu

Jälleen Hanhiniemeen. Hiukan myöhemmin lähtö kuin normaalisti. Aamupala pöytään 9:30. Rouvakin oli yöllä raahautunut kotiin. Oli Eppu Normaalin keikalla. Kaapelitehtaalla. Tehtiin slow-lähtö. Päästiin liikenteeseen kuitenkin. 

Tontilla ei oikeastaan mitään erikoista agendaa - kunhan mentiin nuuskimaan. Tarkistettiin tilanne vastaavan kanssa. Tilanne oli hyvä. Korhosen Markku uutena vastaavana on tuonut mukanaan hyvän kokemuksen sekä rauhallisuuden. Hyviä sparraushetkiä. Projekti etenee hyvin ja saan selvät ja ryhdikkäät vastaukset kysymyksiini. Niitä riittää. 

Tietenkin tehtiin nuotio. Tietenkin paistettiin makkaraa. Tietenkin keitettiin kahvit. Tietenkin syötiin munkit. Tietenkin nautittiin hiljaisuudesta. Oli siellä korppikin. 

Oli toki tarkoitus siivota, mutta aika vähille se jäi. Tietenkin. Paljon mukavampaa oli istuksia rannalla pienessä sateessa nuotion äärellä.

En ala maalailemaan kuvaa mitä fiiliksiä tontilla käynti ja mökin näkeminen herätti. Antaa pensselin huilata ja ohessa tilannestatus kuvina.


Pohjoispäädyn ikkunasta sisälle.
Takana oikealla vanhempien makuuhuone.

Pieni pala kattoakin jo.
Etualalla vanhempien makuuhuoneen ikkunat.

Saunalta mökille.

Saunalta mökille.

Sisäänkäynti.

Nurkka pohjoispäädyssä - alhaalta ylös.

Iso parvi.



Lacuna Coil - Enjoy the Silence (Depeche Mode)
= = = = =